diumenge, 29 de març del 2015

Sabadell Handbol 37 – Handbol Sant Cugat 26




Domini total

Partit jugat contra un dels cuers a les instal·lacions de Sol i Padrís.  Malgrat la seva classificació la setmana passada el S. Cugat va guanyar a un bon classificat La Salle Bonanova i  venia amb la moral alta.
Des del començament ens hem posat per davant i  s'ha mantingut el  control durant tot el partit amb certa comoditat.

Als  11' ja estaven 9-5, i cap al 15' s'han acostat lleugerament 10-8. Canvis i surt de la pista l'equip inicial per entrar jugadors amb menys minuts i els cadets convidat Roger G i Roger P. S'aconsegueix ampliar la diferencia i arribem al descans amb una relativa comoditat de 16-12.

A la tornada continua el mateix equip i es van mantenint les diferencies 22-19 al 11' i 27-25 al 20'. La diferència comença a minvar i es el moment de que torni a sortir descansat l'equip inicial per tancar el partit en pocs minuts arribem al 37-26 final que fa justícia al que hem vist a la pista.

Bon equip combinant i defenent el Sant Cugat però sense tir ni individualitats que puguin desequilibrar el partit. 

Alguns dels trets destacats:

- Davant la seva manca de tir hem posat una defensa 6-0 que se'ls ha entravessat.

- S'han aprofitat tots el penals 10/10. Alex 1, Arnau U. 2, Roger S. 3, Pere V 2, Jordi R 2.

- La jugada polèmica: contraatac en contra i surt Lluís a tallar, tira el jugador destorbat pel nostre porter i falla. L'àrbitre no ens expulsa al porter i senyala groga. L'afició visitant i la seva banqueta se li tirant a sobra, l'explicació, no va tocar al jugador abans de tirar el toca després del llançament, per tant falta i targeta, però no expulsió. Ens salvem per els pels.

- Bon funcionament dels canvis que han respòs ampliant i aguantant el resultat bona part del partit. 

La pròxima serà més difícil després de festes a casa d'un dels durs de la categoria. Apunteu-vos-ho 11/04/15  a les 17:15 h. a Gavà, 4art classificat.

Han jugat: Adrián, Albert 2, Alex 2, Arnau U. 2, Germán 4, Jordi P. 5, Jordi R. 3, Pablo 4, Pere V. 6, Roger G., Roger P. 1, Roger S. 8. Lluís (6), i Pol (1) a la porteria.

Isidre Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada