diumenge, 12 d’abril del 2015

Handbol Gavà 29 – C. A. Sabadell Handbol 25




Partit d' alt voltatge.

Es presenten els arlequinats a casa del tercer equip de la primera catalana a demostrar la bona ratxa de joc i planten cara i de quina manera.

Surten al camp els locals i impressionen d' entrada perla seva envergadura ... el mes petit dels Gavanencs es mes corpulent que el mes corpulent dels arlequinats,  cinc jugadors superen el metre noranta,  destaquen el lateral esquerra boníssim i  el pivot que supera els  cent  quilos ...
davant d' això comença els matx i els locals estan molt imprecisos d' inici,  això permet agafar avantatge inicial als arlequinats 1 a  5,  es un miratge,   poc  a  poc els  blaugranes van reduint avantatges i s' arriba al descans amb empat a dotze. En aquesta  primer part s' ha fet palesa la duresa i en moltes ocasions violència defensiva local.

A  la segona  part  els  locals  marquen  territori en  defensa i aprofiten que els arlequinats es claven en atac,  per agafar una avantatge que  sembla  definitiva  de quatre gols,  de  nou reaccionen els visitants i esperonats per un Lluis molt encertat (catorze aturades avui) i per un Jordi P. amb 12 gols que ha donat la cara en tot moment,  tornen a entrar al partit ... de nou els locals tornen a  apretar i ara si amb violència  (sis exclusions),  vermella directa, i mes d' una i dues vermelles directes que s' estalvia l' àrbitre, i així  maten el partit definitivament.

Destacar la grada local que ha pressionat l' àrbitre en tot moment,   tot i que aquest no s' ha deixat influir,  ha permès la duresa local i ha estat especialment pendent de las trepitjades de línia,  una fixació ...

Completen la convocatòria en Pol a la porta amb set aturades (inspirat en els penals), Jordi R.3, Alex 2,  Albert 3,  German 5, Pablo, Roger 3, Pere V.1,  Alex 1,  Adri .

La setmana vinent rebem al temple La Salle Bonanova, equip assequible, si defensem be el tir exterior guanyarem, segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada