diumenge, 15 de març del 2015

Sabadell Handbol 49 – Handbol Cooperativa Sant Boi 27




Partit per a experimentar

Es va presentar el Sant Boi a Can Balsach amb només 6 jugadors. Minvat per les lesions, malalties i havent-li fallat els cadets que esperaven estaven en quadre.

La decisió de nostre entrenador va ser d'alinear nosaltres també només a 6 jugadors, un gest de gran esportivitat que va agrair el contrari i la pròpia competició ja que va fer el partit molt més interessant.

Tot i així el partit va tenir historia els primers 10', a partir d'aquí els nostres es van començar a distanciar sense remei i esportivament el encontre no va tenir mes historia que veure un encontre en format 6 x 6.

La part positiva es que el format va donar un partit molt àgil, amb molt gols, ocasions, aturades dels porters, etc. que la grada va agrair. Dintre de tot va ser bastant divertit. Cosa que també es deu a bona actitud del Sant Boi que malgrat les dificultats va donar batalla fins al final.

Finalment un partit que bé podria haver sigut casi de costellada però amb acta arbitral.

La setmana vinent segur que es molt diferent amb el Mataró que va segon lluitant pel liderat. Anem per la sorpresa. Força Sabadell.

Han jugat: Adrián 1, Albert 11, Alex 3, Arnau U., Dani 3, Germán 7, Jordi P. 6, Jordi R. 2, Pablo 9, Pol 2, Roger 2, Roger P. 3. Lluís i Pol a la porteria.

Isidre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada