diumenge, 8 de març del 2015

Handbol Cardedeu 31 – C. A. Sabadell Handbol 29




Ai , Ai ,Ai....

Partit disputat diumenge vuit de març a les dotze del migdia al Pavelló Municipal de Cardedeu.

Avui semblava un partit on a priori ,i donada la dinàmica de l' equip, es podia donar la sorpresa i ens han faltat un parell de minuts...

Comença l' enfrontament i els visitants prenen la iniciativa, basen el seu joc en aprofitar les seves armes, això es,  el contraatac i el tir exterior. 

Davant del contraatac els visitants oposen mes velocitat i alguna imprecisió, però el tir exterior dels locals avui ha estat un malson,  no hi ha hagut manera, ni defensa  avançada, ni la porta ha pogut fer mes (potser ens ha  penalitzat en excés l' absència d' en Jordi Ruiz, referent defensiu dels arlequinats), cal felicitar els visitants per aquesta faceta del joc, en la que han estat molt lluïts.

Amb aquesta dinàmica costa de fer gaire mes, els visitants arriben al descans amb avantatge de cinc gols que en son vuit ben entrada la segona part ... sembla tot decidit fins que un parell d' aturades seguides esperonen l' equip i comença una remuntada contundent que fa evident la duresa dels locals, exclusions, nervis, targeta vermella per tirar un penal a la cara del nostre porter i els arlequinats que van remuntant, però han faltat un parell de minuts.

Han jugat Lluís i Pol a la porta, a la pista Dani 2, Alex R.5 (que ha completat una gran actuació) Roger S.4, Pablo 1, Pere V.1, Adri , Albert 1, German 8, Jordi P. 7 i Roger G. cadet.

La setmana que vinent toca rebre un rival assequible al Temple, toca estar entonats i acomplir els pronòstics davant el Sant Boi.

Endavant Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada