diumenge, 2 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 26 - Handbol Cardedeu 31

Partit disputat a Can Balsach dissabte 1 de novembre de 2014.

Es presenten els visitants al Temple amb nou jugadors, però son tots de segon any ,mes fornits ,mes alts i mes forts... i en la primera catalana juvenil es una constant , veure els arlequinats composats per nanos que encara tenen en molts casos quinze anys enfrontant-se amb nois que fa temps que s' afaiten o que ja presenten barbes tancades ...

Dit això , els locals planten cara i s' hi deixen la pell partit darrera partit, oposen la seva tècnica i velocitat en el joc,  les armes de que disposen.

Comença l' enfrontament i després de un començament fulgurant dels visitants,  1 a 3 al minut cinc, els arlequinats es posicionen al camp i assoleixen l' empat al minut divuit de la primera part 9 a 9,  sembla que els hi prenem la mesura, però ara que toca agafar avantatja i aprofitar les superioritats regalem el partit als últims set minuts, del 10 a 11 al vint-i-tres, al 11 a 16 al descans, que ha succeït?  doncs que comencem a pagar la factura de l' esforç inicial i no es pot mantenim la calma, errem en tirs fàcils i en un munt de passades.

Descans
.

Segona part, ara toca intentar de remuntar de nou, i en aquesta tasca els visitants saben alentir el partit i administrar l' avantatge, tot i això, cometen moltes errades que ens poden fer entrar de nou al partit, minut vint-i-quatre  20 a 28, defensa mixta als dos  puntals visitants, que posen de manifest les mancances d' alguns efectius del Cardedeu, però ja es massa tard i paguem la factura del últims minuts de la primera part.

Avui amb mes serenor i un pel mes d' encert es guanya, que hi farem.

Han jugat Pere V.-convalescent-1, Roger 2,  Álex 2,  Germán 5,  Albert 4,  Jordi P. 7,  Pere A, Arnau U.3,  Pablo 1,  Dani 1 i  Adri, a la porta Lluís, Genis i Pol .

El cap de setmana que ve toca anar a Sant Boi, hi guanyarem.