dilluns, 24 de novembre del 2014

Handbol Sant Cugat B 24 – Handbol Sabadell 26

Bon partit i segona victòria a domicili

Partit molt lineal el jugat a la Floresta, previsible i sense ensurts. Van començar amb un 0-2, al descans avantatge de dos, 12-14 i al final també de dos,  24 a 26.

Ha transcorregut tot el partit amb el Sabadell per davant, però sense anar-nos definitivament. La situació mes apurada a sigut un empat al minut 20 de la primera part i la més tranquil·la un 16-22 al minut 15 de la segona part que ja feia pensar que guanyaríem.

El Sant Cugat ha sigut un rival fort en defensa però més fluix en recursos atacants. Sense tenir cap jugador desequilibrant ni sensació de que tenir capacitat per a la reacció o canvi de ritme que ens podés posar en perill. De moment es el cuer de la lliga sense haver aconseguit puntuar fins ara.

Com a destacable podem dir la bona actuació del Pere a la primera part, la bona actuació del Pere, l'efectivitat de Roger als llançament de penals; a la segona la capacitat golejadora del Germán que va concloure el partit amb 10 gols. També en general l'actitud general de l'equip la bona contribució de tots, amb bona defensa, poques errades i una participació golejadora molt repartida fins a 9 jugadors van anotar.

En un altre ordre de coses destacables la lesió den Lluís, que va recaure i segurament hi serà un mes de baixa; el bon paper de Pol que va haver d'assolir la responsabilitat a la porteria des de bon principi i ho va fer amb nota i 17 aturades; l'absència del nostre màxim anotador Jordi P. que després d'incomptables temporades complint puntualment no ha pogut assistir a aquest partit; finalment dir que hi ha hagut concert de xiulets a càrrec d'una vella coneguda, carinyosament coneguda com la brasilenya, i la seva original forma de xiular.

Han jugar: Adrián, Albert 1,  Alex R. 3,  Arnau S. 1, Arnau U. 1,  Dani, David 1, Germán 10, Jordi R.,  Pablo 1,  Pere V. 3,  Roger 5. Lluís i Pol (17) a la porteria.

La propera setmana ens toca un dels durs del grup, l’ Handbol Gavà que es presenta amb les credencials de cinc  victòries. Serà un interessant repte.