diumenge, 30 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 22 – Handbol Gavà 33

Partit molt dur contra un dels destacats de la lliga

De començament el Gavà es va posar per davant però l'avantatja era mínima. Va transcorre tota la primera part fent el xiclet, s'avançava el Gavà i tot seguit li retallaven la distància o empatàvem, així al 12' 2-5, al 17' 6-6, al 22' 7-8 i acabàvem en empat a 11 si no per un gol inconcebible ja tocant el fora de temps que en va enviar als vestidors amb un 11-12. Estàvem vius al partit.

La segona part va ser diferent i ja de principi el Gavà va aconseguir anar marxant com no ho havia fet en tota la primera part. Al 6' 12-15, al 12' 15-18 i al 18' 16-24 que marcava una diferència que semblava insuperable fins al 22-33 final.

Segurament la raó la podríem trobar a la superioritat física visitant, visiblement més corpulència i envergadura acompanyat en moltes estones de joc molt dur i agressivitat al llindar de lo permès que els hi van suposar unes quantes expulsions i penals, que per cert no vam aprofitar gaire, a la primera part vam marcar 1 de 4, a la segona es va adobar una mica amb 2 de 3. Es va aguantar la primera part però a la segona ja no es va poder.

Cal destacar la participació per primera vegada al juvenil del Roger Pérez convidat del cadet que va contribuir amb 2 gols, un penal i un altre bon gol de l'extrem.

La incidència del partit va venir del terreny de joc, l'aparició de goteres provocades per la intensa pluja va permetre a l'entrenador visitant sol·licitar l'aturada del partit, casualment coincidint amb el nostre millor moment de joc remuntant a la primera part. Finalment vam tirar de “mopa” i a confiar en la bona sort, ja que en alguns punts relliscava veritablement. Vam continuar el partit sense haver de suspendre'l i sense haver de lamentar incidents.

La propera setmana descans pel pont i ens retrobem la següent en una visita a la capital, La Salle Bonanova, un equip a la zona mitja de la classificació que segurament podem posar en grans dificultats.
Força Sabadell !

Han jugar: Adrián 1,  Albert 1,  Alex R. 2,  Arnau S.,  Dani,  Germán 5,  Jordi P. 4,  Jordi R. 1, Pablo 1,  Pere V. 3,  Roger S. 2 i Roger P. 2.  Genís (7) i Pol (4) a la porteria.