diumenge, 9 de novembre del 2014

Handbol San Boi 27 - Sabadell Handbol 30




Primera victòria a domicili el 9N

Els pronòstics indicaven que tocava guanyar avui i s' ha aconseguit amb prou ta comoditat.

Es presenten els arlequinats a Sant Boi disposats a assolir la primera victòria de la temporada, després d' encadenar tres derrotes justes davant de rivals de superior entitat, avui era un rival inferior tècnica i físicament i no hi ha hagut sorpreses.

Primera part 11 a 14.
Arrenca el partit i els visitants administren be les forces i prenen còmodes avantatges de fins a cinc gols, destacar en aquest primer temps la bona actuació d' en Lluis a la porta, que ha llançat forces contraatacs fins i tot. Destacar pels els locals l’extrem dret que ha fet força mal amb un repertori de llançaments molt meritoris.

Segona part 16 a 16.
Començament fulgurant dels vallesans que definitivament maten el partit assolint 10 gols d' avantatge al minut vint de la segona part, els últims deu minuts els visitants deixen lluir-se els locals  i aquests ho aprofiten per maquillar el resultat, el partit ja era decidit .

Avui han jugat Lluis i Pol a la porta i al camp Arnau U 1, Pere V.5, Jordi P.8, German 4, Pablo 2, Albert 2, Adri 1, Pere A., David, Jordi R.1, Roger 3, i un inspirat Alex 3.

Avui sentim destacar la fluixa actuació de la parella arbitral, amb decisions i lectura del partit que no ha deixat content a ningú ..... esperem que ells tampoc ho estiguin en prenguin nota i  els hi serveixi per millorar.

Sempre endavant Sabadell !

Carles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada