diumenge, 3 de maig del 2015

Handbol Sant Quirze 33 - C. A. Sabadell Handbol 26

Malgrat la derrota un bon partit que ha posat molt nerviosos als de Sant Quirze, que s'han tret de polleguera en més d'un moment. No esperaven pas veure perillar el partit en més d'un moment com ha passat.

Partit de tu a tu i decidit només al tram final

Es presentava el Sant Quirze com a clar favorit, segon a la lliga i lluitant pel primer lloc a 2 punts de La Roca. També amb el precedent d'haver guanyat fàcil, molt fàcil, a la Creu Alta. Però la veritat es que han patit i molt, amb més d'un atac de nervis.

El partit ha tingut un mica de tot, el S. Quirze que segurament pensava passejar-se i s'han trobat la sorpresa amb el Sabadell jugant molt bé i disputant el partit amb alternatives al marcador fins al minuts finals, i per acabar-lo d'adobar l'àrbitre del Gracia (que aquí ens coneixem tots) i que, diguem-ho així, no ha estat molt encertat.

Lleugera avantatge al començament pel Sant Quirze que ha agafat un màxim redit al 13' de 10-5. A partir d'aquí el Sabadell retallant i sorprenent amb bon joc col·lectiu i bones accions individuals sobre tot de Jordi P. El joc molt disputat per acabar la primera part 19-17, que podia haver estat favorable sense alguna decisió controvertida de l'àrbitre als moments que millor anàvem.

A la segona part remuntada, hem retallat la diferencia fins i tot marxar d'un al marcador, funcionava l'equip, la defensa i Germán amb uns minuts molt encertat. Tot això ha durat fins l'últim tram de la segona part. Les forces baixaven, no hem encertats el penals, i el canvi del porter del S. Quirze que ens ha aturat unes quantes seguides han acabat de matar el partit i ha permès que el rival agafés el la màxima diferència al final del partit.

Comentar l'absència de pivots que han deixat sol al Roger S. per afrontar tot el partit assolint una gran actuació. La participació dels cadets Pol i Roger P. L'errada de penals, portàvem un ratxa excel·lent d'encert i l'hem trencada amb un aprofitament de 4 de 7.

Malgrat tot el partit ha deixat un bon regust que ens permet afrontar amb confiança el pròxim compromís amb un altre derbi contra el Gràcia.

Han jugat: Adrián,  Albert 3, Alex 2, Arnau U., Germán 6, Jordi P. 7,  Jordi R.,  Pablo 1,  Pere V. 2, Pol,  Roger P.,  Roger S. 4.  Lluís (7)  i Pol (3) a la porteria.