diumenge, 31 de maig del 2015

Balonmano La Roca 42 – C. A. Sabadell Handbol 29




Salvem els mobles.

Penúltim partit de lliga a casa del sòlid líder de la categoria, disputat diumenge a quarts de dotze al vell pavelló de la Roca.

Es presenten els arlequinats amb sis jugadors de camp i dos porters a casa dels millors de la primera catalana i s' ha fet el que s' ha pogut.

Primera part 24 a 16 .

Comença l' enfrontament i els locals prenen avantatge inicial de 4 a 0, amb això aconsegueixen un coixí que nomes toca administrar, els arlequinats s' afinen en atac i es posen a 2, 6 a 4, ai, ai, ai,...però de nou els roquerols tiren d' ofici i fruit del seu encert en el tir de nou imposen la seva autoritat,  toca ser pràctics acceptar les diferencies i fer la nostra.

Segona Part 18 a 13

Els locals comencen a fer canvis i demostren que tenen molt fons d' armari, cada jugador que entra de nou es del mateix nivell del que substitueix i això dona poques opcions, destacats han estat els extrems, el tir exterior locals i el mortífer contraatac.

Per la part arlequinada destacats han estat en Roger i Germàn amb 8 gols cadascú i un encertat   Adri 3.

Completen la curta convocatòria Jordi R.3, Jordi P. 5, Pere 2.

A la porta Pol i Lluis poca posa han pogut fer. Destacar la solvència com a jugador d' en Lluis, robant pilotes i provocant exclusions i penals ... nomes li ha faltat marcar.

La setmana vinent pinta victòria a casa contra el Parets i cloure una temporada Notable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada