diumenge, 17 de maig del 2015

Handbol Igualada 37 – C.A. Sabadell Handbol 32

Derrota no prevista.

Amb la bona dinàmica dels arlequinats la segona volta es preveia un partit còmode davant un rival per sota a la taula,  i s' ha perdut.

Partit disputat dissabte setze de maig a les quatre de la tarda al pavelló les Comes de la capital de l' Anoia.

Arrenca el matx i prenen l' iniciativa els arlequinats, fruit de les imprecisions en la transició i el tir dels locals , tot i això els visitants s' encomanen i comencen a errar en el tir,  això afavoreix els locals que recullen l' ofrena i ara si agafen un avantatge que ja no  deixaran en tot el partit, 10 a 6 al quart d' hora i. 18 a 14 al descans.

Segona part 19 a 18.

A la segona part els arlequinats reaccionen i s' arriben a posar un gol per sota ,de nou continuem precipitant els llançaments i estem un pel desencertats en les passades .

Toca fer un petit “reset” i tornar a concentrar-nos, les precipitacions poques vegades porten enlloc.

Els últims minuts es converteixen en un anar i tornar desordenat amb un pel de brusquedats  en el joc i un arbitratge desconcertant.

A manca de vint segons temps mort demanat pels locals que ha esverat la banqueta arlequinada, robem la pilota i falta esgarrifosa en el aire a Germàn, vermella directa que suposa la seva replica a l' acta del partit, sanció econòmica i esportiva pels locals.

Han jugat Lluis i Pol a la porta,  i a la pista German 6,  Alex,  Pere V.1, Pere A.,  Albert 1,  Arnau, Adri, Roger 6,  Jordi P.7,  Jordi R.1,  Pablo 6, Roger P. i Dani 4.