diumenge, 22 de febrer del 2015

Handbol Vilamajor 26 – C. A. Sabadell Handbol 31




Endollats.

Que l' equip esta cada cop mes endollat fa setmanes que es nota, després del bon paper contra el líder i de marcar cinquanta gols a Parets avui era una proba de foc contra un dels rivals de la zona tranquil·la de la taula ,que ens va guanyar còmodament a casa i ves per on l' hem dominat amb força tranquil·litat.

Primera part 11 a 13.
Comença l' enfrontament i pren lleuger avantatge l' equip local ,estan un pel mes encertats en el tir, però no es mes que un miratge, els arlequinats després de un temps mort demanat per en Rudi entren al partit ben entrat el primer temps, bastant el seu joc en una defensa cada cop mes sòlida i nomes encertant en el tir. A la porta en Lluís recolzat pels companys ha signat el partit mes encertat que es recorda 17 aturades en tot l' encontre.

Segona part 15 a 18 .
Al descans el comentari general es que es pot guanyar, però érem conscients de que el VILAMAJOR encara no havia dit l' ultima paraula , acceleren l' encontre però no poden escurçar el marcador ,a cada gol o contraatac responen els arlequinats amb la mateixa moneda i així es clou un partit en que s' ha funcionat com a equip .

Destacar també avui l' actuació d' un Roger molt inspirat amb sis gols ,cent per cent d' efectivitat ,la velocitat de l Albert 4 i la gran actuació d' en Jordi R. en defensa ,com sempre , i en atac 3.

Completen la convocatòria en Pol, Jordi P.4, Pere A., Pere V 1, Germàn 7, David P. 2, Dani 1, Pablo 2 i un voluntariós Adri 1.

La setmana que ve rebem la visita d' un dels capdavanters al Temple ,toca seguir en la mateixa línia i animar-los, s' ho mereixen.

La cosa funciona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada