diumenge, 8 de febrer del 2015

C. A. Sabadell Handbol 29 – Handbol La Roca 39

Cinquanta minuts de somni i deu de realitat.

Avui es preveia un partit plàcid pels visitants, líders imbatuts de la categoria, es presenten a Can Balsach a complir el tràmit i es troben amb l' equip que mes gols els hi ha fet encaixar de la lliga.

Comença el partit i els arlequinats prenen lleugers avantatges d' un i dos gols, basen el seu joc en una defensa molt sòlida i en un atac molt resolutiu, sembla que ens surti tot, els visitants es posen les piles ben aviat, però no s' en surten i es posen un pel nerviosos i es precipiten,  s' arriba al descans amb taules 17 a 17.

A la segona part, es torna a repetir el guió de la primera, fins als últims deu minuts en que la defensa tancada dels visitants obliga els locals a jugar massa ràpid o tirar de fora, en atac sembla que ja hem fet prou i definitivament els visitants obren una escletxa al marcador i rematen el partit amb un resultat excessiu 12 a 22.

Avui s' ha demostrat que la línia de l' equip es molt positiva, s' ha millorat molt en defensa, es disposa de mes serenor en les transicions i es selecciona millor el tir en atac,  tot això fa que avui els arlequinats hagin sortit molt satisfets del partit realitzat.

Han jugar Lluis (6) i Pol a la porta.

A la pista Adri,  Albert 4, Alex 2,  Pablo 6, Germán 5,  Pere V. 3,  Roger 1,  Pere A., Jordi P.7,  Arnau U, Jordi R.1 i Dani.

La setmana que ve es clou la primera volta i toca anat a Parets on es pot aconseguir la tercera victòria de la temporada, que la força ens acompanyi.