diumenge, 15 de febrer del 2015

Handbol Parets 35 – Sabadell Handbol 50

Victòria contundent i rècord de gols

Feia ja alguns partits que el bon joc ja el teníem però la victòria es resistia i a la fi ha arribat. La setmana passada el joc contra el líder transmetré bones vibracions que s'han confirmat ara contra el nostre predecessor a la classificació.

Una victòria com la que necessitàvem, clara, contundent i sempre per davant, superant al rival a totes les facetes i un bon joc coral de tot l'equip.

De bon principi ja hem marcat la pauta sempre per davant, primer amb minses diferències d'un o dos gols sense poder desenganxar-se, fins al minut 20 no ha arribat el cop de puny a la taula, al 22 un 13-18, una distància que ja no baixaria. Per acabar la primera amb un 15-23 que casi era una sentencia amb el que havíem vist. Però calia veure com venia la segona.

Comença la segona amb clares intencions del Parets de retallar aviat i tornar-se a posar en el partit. Però l'equip seguia endollat, no només no ens han retallat sinó que hem continuant ampliant la distància, al minut 10, la diferencia havia passat de 8 a 12 (21 a 33). El partit ja estava sentenciat.

A partir d'aquí, defensa avançada a tot el camp, a la desesperada, del Parets i el partit convertit en una corredissa amb intercanvi de gols i errors, que podia haver acabat en un marcador encara més gran de no ser per una estona de bloqueig al tram final.

La porteria avui a sigut una peça clau en la primera part per marcar les diferencies, Lluís, amb aturades de traca i mocador, i Pol han estat molt entonats; Jordi P. (9) y German (7) contundents, com tota la temporada; Pere V. (6) i Pablo (8) genials; Dani (8), espectacular, s'ha afegit a la festa; Roger (4), Jordi R.(2), Albert (4), Alex (1) han posat la garra i solidesa que necessitava l'equip; Pera A. (1) ,amb un destacat paper en defensa, i Adrián cada vegada amb més minuts han arrodonir el bon partit. (La grada incondicional i animada com sempre ha estat a l'alçada, ha sigut una festa).

Aquest partit ha tancat la primera volta de la lliga que ens deixa antepenúltims amb 3 victòries aconseguides i molt bones sensacions per afrontar la segona volta. Poc a poc s'està prenen la mida a esta nova categoria, per la majoria dels jugadors, l'equip progressa, sobretot, a la capacitat golejadora i segur que aquesta segona volta donarem més d'una sorpresa positiva.

La setmana vinent tenim la primera oportunitat en la visita al Vilamajor, Diumenge a les 11,00 del mati, estarem expectants a veure que passa.