diumenge, 23 de febrer de 2014

Sabadell Handbol 30 – Handbol GEIEG 17Victòria molt còmoda

Duel disputat dissabte vint i dos de febrer a tres quarts de cinc a Can Balsach.

Després de la dolorosa derrota de diumenge passat a La Garriga , els arlequinats amb ganes de revenja fan pagar els plats trencats als gironins .

Primera part:   Comença el matx i   ja es veu que els arlequinats avui no volen esperar a  veure-les venir i prenen la iniciativa, estan fins en atac i molt segurs a la porta amb en David, 8 a 3 al quart d' hora i 14 a 9 al descans.

Segona part: Molt lluït a la porta el Lluis amb un 50 per cent d' encert ,i solidesa defensiva que fa que els gironins llencin definitivament la tovallola i els arlequinats facin el que volen en atac tot i l' encert del porter ,el millor amb diferencia dels visitants.16 a 8.

Han estat molt destacats avui en Pere 5 molt hàbil en la finta -mes d' una vegada ha enganyat la seva pròpia ombra - i el revòlver mes ràpid del far-west l' Eche amb 8 gols, als extrems Cavero 5 i Barbany 5.

Completen la convocatòria Monsalve 2, Roger 1, Cristian ,Pol, Jordi R., Jordi P.3 i el debutant Pablo 1 benvingut .

Pels visitants un punt d' alteració a la banqueta, sembla que en aquesta categoria has de donar la nota i fer-te notar ...  al igual...


Millor una imatge que mil paraules , animeu-vos a veure les imatges per gentilesa d'en Jordi Vilas a http://www.vilas.cat/wp/portfolio/sabadell-girona

Tot i  ser una victòria previsible avui els arlequinats han fet be la feina.

1 2 3 Sabadell !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada