diumenge, 16 de febrer de 2014

Handbol La Garriga 35 - Sabadell Handbol 31Ens han faltat cinc minuts mes

Es  presenten  els arlequinats a La Garriga amb l' intenció de donar la sorpresa i treure quelcom positiu  del desplaçament, així a la primera part prenen lleugera avantatge els locals, tot  i  que   els  arlequinats intenten mantenir el tipus i no marxar del partit,   però de nou apareixen vells fantasmes i tornem a les velles errades: males passades,  errors en els llançaments,  precipitacions,  això  afavoreix als locals que van  fent  i  així aconsegueixen  el  màxim  avantatge per cloure la primera part, 21 a 14, ens temíem que seria definitiu i així ha estat.
A la segona part,  ens tornem a posar les piles i mica en mica anem guanyant terreny, tot i això seguim  donant certes facilitats en defensa i no acabem de matar el partit en atac, sembla  que no estem disposats a remuntar,  ens pesa la responsabilitat, però en aquesta segona part hem donat la nostra millor versió 14 a 17.

He  dit   que ens han faltat cinc  minuts  per que els locals semblaven prou esgotats físicament i  semblava que s' els hi acabaven els recursos ofensius.


Cal destacar el bon partit del porter local i l' acceleració que portava el seu entrenador que s' ha fet mereixedor de mes d' un advertiment arbitral i  de la desaprovació general,  això es transmet als jugadors que son els protagonistes...deixem-ho aquí.


Pel arlequinats han jugat  Barbany 6, Cristian 1,  Pere 3,  Cavero 5,  Roger 3,  Jordi R,   Pol 2 ,
Jordi P.5,  Edu , Carles 2 ,  Eche 1,  Monsalve 3 .

A la porta Lluis amb set aturades i David amb tres.

Podeu veure les imatges del matx al enllaç http://www.vilas.cat/wp/portfolio/la-garriga-35-sabadell-31-16-de-febrer-de-2014/

Carles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada