diumenge, 9 de març del 2014

Handbol Canovelles 32 – Sabadell Handbol 29

Derrota amb bon regust.

Tot i perdre en el desplaçament a Canovelles avui els arlequinats han jugat la millor primera part de la temporada i els ha penalitzat en excés el desencert en el tir als moments claus de la segona part.

Primera part 15 a 17. Comença en partit amb marcador ajustat 6 a 6 als deu minuts, però una defensa molt seriosa dels arlequinats els fa perdre avantatge de fins a quatre gols al minut vint 9 a 13, en aquest moment un parell d'errades deixen entrar al partit els locals, llàstima perquè semblaven realment tocats.

Segona part 17 a 12. S'han invertit els papers, els arlequinats baixen un pel la intensitat en defensa i el seu lateral esquerra està realment inspirat tot i la mixta ordenada per en Rudi, en atac ens bloquegem i topem reiteradament contra el porter local que es creix davant els nostres tirs, també crec que hem estat de pega ens alguns moments, llàstima.

Avui han jugat Monsalve 1, Cavero 3, German -debutant-1, Jordi R., Jordi P.6, Pablo, Pere 5,  Eche 6,  Carles 1 i Barbany 6, a la porta Lluis i David.

Avui l' àrbitre ha donat una lliçó d'autoritat i de com s' ha de xiular,  llàstima que avui ha estat una excepció al que estem acostumats.

Crec que avui s'ha donat una molt bona imatge i que el juvenil cada cop actua mes com un equip,  tots remen a la mateixa direcció i això es nota,  si es segueix així es podrà donar alguna sorpresa davant els equips capdavanters.

Estem orgullosos de vosaltres,  veieu les imatges per gentilesa de Jordi Vilas a http://www.vilas.cat/wp/portfolio/canovelles-sabadell/