diumenge, 26 de gener del 2014

Sabadell Handbol 35 - Balonmano Pau Casals 25

El millor partit fins ara del juvenil.

Sense voler pecar d' eufòria, es pot afirmar que el juvenil ha mostrat avui la seva millor versió i que jugant d' aquesta manera sembla un equip que a partir d' ara donarà feina de batre.

Primera part igualada amb mínims avantatges 8 a 9 al minut vint i 13 a 11 al descans.

Ha servit aquesta primera part per veure que la superioritat tècnica arlequinada es podia imposar   si es circulava ràpid la pilota i si en defensa s' anul·lava el lateral esquerra, el millor dels visitants, en això ha estat molt encertat en Rudi llegint el partit.

A la segona part s' ha posat en practica aquesta lliçó i els locals han fet el que han volgut amb el partit, 17 a 15 al minut 7,  21 a 17 al 11,  23  a 18 al 14,  28 a 21 al vint...les diferencies creixien de forma exponencial, donant molta satisfacció a l' entrenador i afecció .

Han jugat Cristian, Pol 2, Jordi R.1,  Jordi P.7,  Eche 4,  Pere 4,  Roger 3,  Barbany 5,  Cavero 7 i Carles 2.

A la porta un encertat Lluís ha aturat fins a 18 llançaments.

Ara toca viatjar al Baix Empordà la setmana vinent i portar dos punts mes per cloure la primera volta.