diumenge, 25 de gener del 2015

Sabadell Handbol 35 – Handbol Igualada 44

Ha fallat la defensa
Jugàvem amb un dels rivals assequibles per la classificació i hem sofert una massa ampla derrota.

Un cop més els minuts inicials han sigut claus, al minut 5 estàvem 2-8. Una diferencia que ja no hem aconseguit resoldre. Mala defensa i errors a les passades i llançaments.

La primera part ha sigut especialment dolenta, cada atac contrari era gol i en atac nosaltres tampoc estàvem fins, perdent més pilotes del que es habitual, al minut 20, 9-17. Al final 16-24.

La segona part s'ha millorat especialment en atac per acabar en un parcial de 19-20, encara que en pocs moments s'ha vist una llum per a la remuntada.

24 gols a la primera i un total de 44 son massa gols per un partit com aquest, en tot moment ha donat la sensació que ens feien gols molt fàcilment. Cada vegada que sortia jugada o marxava algú del seu marcador es colava sol i pel mig, els extrems no han calgut pràcticament. S'han trobat a faltar les ajudes defensives per tapar el centre de la defensa.

Paradoxalment en atac s'ha aconseguit la marca golejadora més alta de la temporada, 35 gols respecte una mitja que portàvem de 25’5 gols. Tot no ha estat dolent.

Hem d'ajustar el sistema defensiu per que les virtuts atacants tinguin el seu fruit. Endavant, la setmana vinent tenim una bona ocasió per provar-nos a La Roca contra el A.E. Esports 2005.

Força Sabadell !

Han jugat: Adrián, Alex 1, Arnau U. 1, Dani, David, Germán 8, Jordi P. 7, Jordi R. 2, Pablo 5, Pere V. 4, Roger 7. Lluís i Pol a la porteria.