diumenge, 18 de gener del 2015

Oar Gracia 31 – C.A. Sabadell Handbol 26

Gran derbi

Es presenten els arlequinats al Pavelló Municipal del Carrer Bocaccio  després de la  severa derrota de la setmana passada,  a enfrontar-se a un dels gallets de la categoria i pateixen una dolça derrota, la primera vegada que aquesta generació perd un derbi contra el Gracia.

Comença el matx i els arlequinats aguanten el tipus durant  la  primera part amb  avantatges mínimes, amb un joc ràpid, solidari i efectiu,  per contra els Graciencs hi posen la força i el tir exterior, es nota molt l' any de diferencia
de mitja que ens porten els locals, en definitiva, igualtat d'intensitat i tècnica arlequinada enfront de la envergadura blanc i verda.

En aquest partit ha millorat la defensa del Sabadell sobretot per la presencia d' en Roger i d' en Jordi Ruiz,  puntals defensius i una lluïda actuació d' en Lluis,  “híper-motivat”, que per moments fa de líder de l' equip i sembla que hi posi una persiana a la porta..., tot i això als últims dos minuts un parell d' errades propicien arribar al descans amb 15 a 11, un pel injust ....

A la segona part es repeteix el guió, intensitat defensiva visitant (trenta una faltes i sis exclusions ,  enfront les onze de la setmana passada) i força gracienca, 15 a 16 .

A la graderia , victòria de la nombrosa i sorollosa expedició arlequinada que ha esperonat els arlequinats, felicitar els locals, amb molta esportivitat en tot moment, amb joc dur però molt noble,  en això segur que hi te a veure en Sebas, grandíssim porter i un troç de nano, ADN arlequinat.

Han jugat Lluis (11 aturades) i Pol a la porta, Albert, Álex, Arnau 1,  Adri, Dani 1, Germán 6, Jordi P.10, Jordi R.4, Pablo 1,  Pere A., Pere V. i Roger 3.