diumenge, 11 de gener del 2015

C.A. Sabadell Handbol 28 – Handbol Sant Quirze 46

La derrota

Amb l'any nou ha arribat la derrota mes ampla fins al moment. No ha estat per falta de gols ja que s'ha aconseguit una de les millors anotacions de la temporada però s'han encaixat més que mai.

Es podria dir que ha fallat la defensa, que no hem pogut aturar les entrades contraries i las nostres faltes no acabaven de parar les jugades atacants. El Sant Quirze ha estat molt efectiu en atac i molt potent físicament.

Algunes de les claus del partit podrien dir que han estat: el primers minuts, hem començat pitjor que mai i ens posat amb un inicial 0-7 en pocs minuts i una diferencia de 12 gols a la mitat de la primera part que ja no hem aixecat, ha acabat la primera part 12-25; la doble absència dels pivots Roger i Dani; l'actitud de l'àrbitre que semblava que no aplicava els mateixos criteris ambos equips, molt permissiu amb el Sant Quirze, ens ha rematat.

La segona part ha funcionat prou millor fins a tenir el parcial igualat o fins i tot per davant, s'ha defensat millor, s'ha atacat millor i la xerrada amb l'àrbitre del descans ha tingut algun fruit. No ha sigut fins cap al final que s'han tornat a marxar, parcial de 16-21.

Cal repassar la defensa i treure muscle per la propera.

La setmana vinent ens espera un altre difícil derbi amb el Gràcia. Força Sabadell.

Han jugar: Adrián, Albert 2, Alex 6, Arnau U., David, Germán 9, Jordi P. 7, Jordi R., Pablo 3, Pere V. 1. Lluís (1), Genís (5) i Pol a la porteria.