diumenge, 30 de març del 2014

Sabadell Handbol 19 - Handbol Sant Cugat 36

S'ha acomplert el pronòstic de nou.

Partit disputat dissabte vint-i-nou de març a Can Balsach.

Vist el correctiu sofert a la primera volta a Sant Cugat ,s' esperava si mes no un canvi d' actitud i crec que s' ha intentat ...

Comença el partit i els locals mantenen el tipus fins ben entrada la primera part, empat a cinc al minut deu , 8 a 11 al divuit... a partir d' aquí els visitants superiors física i tècnicament van agafant avantatge de un golet cada tres minuts...fins arribar al descans 11 a 18.

Destacat en aquest primer període ho ha estat el extrem dret dels visitants , un tros de jugador que ha fet el que ha volgut amb una esquerra de seda ,fintant o tirant sense quasi angle, anotant com ha volgut.

Amb el partit decidit , la segona part ha servit els santcugatencs per moure banqueta i donar temps als menys habituals i donar satisfacció a la nombrosa expedició visitant, els arlequinats prou en tenen de no perdre pilotes i mantenir el tipus esperant el xiulet final i ocasions mes propícies per a lluir-se, un altre dia serà ...toca millorar.

Avui han jugat , Monsalve, Barbany 1, German 1, Jordi R , Edu, Pere 2,  Carles 1,  Roger 5, Eche 2, Cristian 1, Jordi P . i Cavero 6.  A la porta poc han pogut fer en David i en Lluis.

Toca de nou entrenar a “tope” aquesta setmana, la intensitat va millorant.