diumenge, 23 de març del 2014

BM. Polinyà 32 - Sabadell Handbol 27

No tocava perdre

Derrota que cou davant un rival a qui es va guanyar a la primera volta i que sobre el paper semblava factible,
però els amics de Polinyà avui han estat mes regulars.

Comença el partit i tornem a mostrar que, com quasi sempre,  estem freds, parcial de 7 a 3 als deu minuts,  comencem a escalfar motors i arribem a empatar al descans 16 a 16. Sembla que ja hem trobat el camí i esperonats per un Lluis molt  encertat  amb   tretze aturades i  per  una  defensa pressionant  d'un ràpid Monsalve 5,  aviat serà bufar i fer...gols.

Però tornem a sortir,  ara gelats,  a  la segona part,  definitivament sembla  que  no  vulguem guanyar i ens  hi  donem un marge de seguretat  de  dos  gols quasi  tota la segona part, com sempre fallem repetidament els llançaments francs a porta i nomes hi posen caràcter l'Eche 4 i la precisió de  l' encertat Cavero 8.

Completen la convocatòria d' un partit gris en Carles 1,  Barbany 2,  Pere 1,  Roger 2,  Cristian, German, Pol,  Edu i Jordi P.1. A la porta tres aturades d' en David .

Ànims nois, ja sabem que toca començar els partits des del primer minut...