dilluns, 7 d’abril del 2014

Handbol Cardedeu 27 – Sabadell Handbol 21

Molt bon partit del juvenil.

Vist el partit de la primera volta i les classificacions de ambdós conjunts es preveia un passeig per part dels locals, però avui els arlequinats potser han lligat el millor partit de la temporada davant un rival potent,  fort i motivat, semblava un partit de sèniors mes que de juvenils amb tot el que això comporta.

Comença el matx i els locals ensenyen les urpes ,sobretot amb un lateral esquerra molt bon llançador de nou metres ,davant d' això els locals hi posen control de pilota i defensa avançada, en atac tot i començar poc encertats s' asseguren les entrades i els llançaments ,en aquest cas ha estat el mes reeixit en Pere amb cinc gols, sabent llegir molt be els passadissos i els canvis de ritme, minut dotze 6 a 3, empat a dotze al vint-vuit i al descans 13 a 12.

Érem tots conscients que els locals farien un esforç a la segona part i que havíem d' arriscar ,això ens ha portat a l' exclusió definitiva d' en Monsalve -3 exclusions- i a jugar fort , a rebre fins a tres penals en contra i a veure com els locals trencaven definitivament el partit ,poc mes a dir ,avui en Rudi ha sabut treure el màxim suc dels seus homes, però la empresa era massa gran i els visitants s' han buidat ...son mereixedors dels millors elogis.

També han jugat Edu 3, Barbany 1, Cavero 2, Jordi P.2,  Eche 4,  Roger 3 i Carles 1, Lluis quinze aturades, inclosos dos penals.