diumenge, 19 d’octubre del 2014

Sabadell Handbol 23 - Handbol Vilamajor 32

Derrota justa

Arrenca la primera catalana juvenil i ens toca rebre la visita d' un equip molt compacte, molt ben treballat i compensat , davant el que s' ha d' estar molt intens i molt encertat si els hi vols plantar cara i en això no hem estat prou lluïts, tocarà esperar una altre ocasió ..... la primera catalana pinta molt i molt dura.

Comença el partit i s' Alternen imprecisions per ambdues bandes , la velocitat  es altíssima i això provoca moltes errades en les passades i els tirs ,els visitants estan un pel mes fins i van agafant petits avantatges 5 a 8 al minut cinc, demana temps mort en Rudi i aconseguim l' empat a vuit gols al minut setze, però de nou ens quedem clavats als vuit gols i la reacció s' esvaeix, 8 a 12 al minut vint-i-dos, petita reacció local i es clou aquesta part amb un 11 a 14 que fa mantenir certa esperança.

Arrenca la segona part i els visitants posen definitivament una marxa mes, 12 a 17 al minut cinc,  13 a 20 al set,  15 a 26 al quinze...els visitants no han deixat de ser intensos en cap moment, s' han hagut de treballar molt i molt la victòria que ha estat merescuda, cal felicitar-los,  de seguir així estaran entre els primers de la categoria,  destacar la molta classe que tenen els seus laterals i extrem esquerres i el seu contraatac mortífer, hem de prendre nota per la tornada.

Avui han jugat Lluís, Genis i Pol sota els pals, Jordi P.7, Roger 3, Albert, Jordi R.2, Alex 1, German 5, Pere A.1, Dani 1, David, Adri 1 i Pablo  2.

Els ha acompanyat a la banqueta en Pere Vila “convalescent” i Arnau U.

A la grada presencia de parròquia visitant que s' ha deixat sentir i dels dos delegats locals enguixats...espero no ser el proper, glups.