diumenge, 12 d’octubre del 2014

El equip juvenil aconsegueix brillantment la classificacio per jugar a 1ª Catalana aquesta temporada (Felicitats nois)

Dissabte, 11-10-2014

Fase classificació 1ª Juvenil.

Partit d'anada
Sabadell Handbol 44 - Ràpid Cornellà 18

Rotunda victòria que ja ens permet dir que serem un equip de primera altre any. Tot un èxit per un equip fonamentalment de jugadors de primer any.

Ha triomfat l'equip al camp però també a la grada. Aquest equip ha aconseguit aplegar una gran afició a la grada que estava bullint i gairebé plena, a banda de iniciatives de cartells, mosaics i sorteigs es molt meritori la capacitat de engrescar que te l'equip.

Estaven les incondicionals famílies, però també amics, el companys d'altres categories que s'han deixar sentir i seguidors de tota mena els ja fidels i els que s'hi van afegint. La família creix.

Pel que fa la part esportiva el partit ha existit fins al 5 primers gols de cada bàndol. A partir d'aquí el Cornellà ha quedat clavat i tot a sigut anar eixamplant la diferencia en un partit només amb color arlequinat que s'ha mostrat molt superior amb totes les facetes. Millor en defensa, en atac, en velocitat que els aclaparava, en la porteria, ... no ha tingut història. Primera part 20-8 i segona 24-10 amb un Cornellà ja mig enfonsat.

Impossible destacar cap jugador perquè tots han brillat, ha destacat l'equip. Felicitacions a tots.

Ara toca rematar a Cornellà en un partit que pot ser un passeig triomfal, encara que sense confiar-se i mantenint la seriositat demostrada. Força Sabadell.

Han jugar: Adrián 2, Albert 6, Alex R. 6, Arnau S. 2, Arnau U. 1, Dani 1, David 2, Germán 6, Jordi P. 5, Jordi R. 1, Pablo 7, Pere V. 5. Lluís i Genís a la porteria.

Diumenge 12-10-2014

Partit de tornada

Handbol Ràpid Cornellà 24 – Sabadell Handbol 28

Partit de tràmit que ha servit per a cloure definitivament la classificació de l' equip per la primera catalana, una categoria que sembla que es la que toca per la qualitat de la plantilla.

Comença l' enfrontament i els de Cornellà van agafant petits avantatges que els esperonen a entrar al partit, aprofita en Rudi per fer provatures i per mirar de fer un entrenament amb àrbitre, s' arriba al descans amb un 14 a 11 pels locals.

A la segona part els visitants es treuen definitivament la mandra i maten el partit com volen, la superioritat arlequinada es abassegadora en tota l' eliminatòria.

Avui han jugat Lluis i Pol a la porteria, Jordi R.2, Jordi P.2, German 4, Pablo 5, Adri, Arnau S., Pere Vilas 2, Pere Alemany, Roger 6, Dani i un esplèndid Arnau U.7. A la banqueta els han acompanyat Albert i Alex.

Rotllana final dels arlequinats amb aplaudiments inclosos dels jugadors locals, moltes gracies Cornellà.