diumenge, 24 de maig del 2015

Sabadell Handbol 29 – A. E. Esports 2005 28

El Sabadell dona la de cal.

Partit contra el segon equip de La Roca que donat la classificació i el resultat de la primera volta, vam perdre de 12, es pot qualificar de positiva sorpresa.

Bon partit del arlequinats de principi a fi i un triomf que es va haver de conquistar pam a pam.
Tota la primera part frec a frec sempre amb l'empat o mínima diferencia per acabar amb un avantatge de 13-12. (al 8' 4-4; 16' 9-8; 20' 10-10; 25' 12-10).

La segona part anava per mateix camí habitualment per davant el Sabadell però sense poder-se desempallegar de La Roca i marcar una mínima diferència que fes decantar el partit.

Finalment cap al 18' aconseguim arribar a marcar una diferencia de 3 gols inabastable fins al moment, tot i haver fallat el últims 2 penals. Semblava que havíem arribat al punt d'inflexió definitiu.

Però en aquest punt entra el àrbitre a ser protagonista, un parell de decisions seguides molt discutibles (àrea en contra en un contraatac, penal en contra i expulsió en un tir que havia anat fora, ...) i descol·loca l'equip. Passem de guanyar de 3 a un 25-26 al 23', es posava difícil.

Però l'equip va recuperar la calma i el control del joc, al moments difícils es va saber jugar i posar-nos per davant d'un que ja no deixaríem fins al final. La Roca jugant a la desesperada i falta en contra amb el temps exhaurit, la tiren, fallen i esclat d'alegria.

Va ser un triomf d'equip, la bona defensa de La Roca no permetia les internades individuals cada gol s'havia d'elaborar i buscar segones jugades: al pivot Roger i Dani molt encertats; obrir forat per incursions del central aprofitant que Pere V. estava entonat; provocar penals o jugar als extrems que quant van aparèixer van estar encertats. Tampoc admetia el partit errors i sobretot es va haver de mantenir el cap fred per aguantar la pressió del marcador i saber jugar-se-la als moments decisius.

Malgrat el bon paper de tots cal destacar el bon partit de Pere V i de Pol a la porteria que amb 8 aturades a la segona part va ser decisiu al moments més delicats.

La setmana vinent juguem a domicili a La Roca contra el germà gran que encapçala la classificació, segur que serà una mica més difícil però no hi res escrit.

Força Sabadell.

Han jugat: Albert 2, Alex 2, Arnau U. 1, Dani 2, Germán 5, Jordi P. 5, Jordi R., Pablo , Pere V. 7, Roger 6. Lluís (2) i Pol (13) a la porteria