dilluns, 11 de maig del 2015

C.A. Sabadell Handbol 21 - Oar Gracia 34

Decideix Sebas.

Partit disputat dissabte nou de maig a un Pavelló de Can Balsach ple de gom a gom, vet aquí el poder de les xarxes socials i del boca a boca.

Avui sens dubte el partit l' ha decidit la porteria gracienca, amb una gran actuació del ex-arlequinat Sebas, si tradicionalment no quallava grans actuacions contra els seus ex-companys,  avui es ha tocat patir-lo i de quina manera.

Comença l' enfrontament amb la baixa local d' en Jordi Ruiz per lesió , el millor defensor del locals lesionat a l' entrenament del passat dimarts.
Els Graciencs esperonats pel seu porter aconsegueixen un parcial de 1 a 7, que ha resultat definitiu, al quart d' hora de començar el càstig era excessiu,  a partir d' aquí els arlequinats comencen a entrar una mica al partit, la defensa agressiva i molt pressionant dels visitants  impedeix la reacció en atac arlequinada. S' ha de fer alguna cosa i nomes la lluita d'un Pablo que ha agafat la responsabilitat en tirs llunyans maquilla un pel el resultat, descans 9 a 19.

Segona part 12 a 15.

Després del descans els Graciencs administren una mica, nomes una mica les forces, en Sebas segueix omnipresent, intercanvi de gols que ja nomes afavoreix els visitants.

Avui toca abaixar el cap,  prendre nota dels errors comesos,  i reconèixer la victòria merescuda dels visitants ... els esperem en una altra ocasió mes propicia.

Han jugat Lluís i Pol a la porta i a la pista Pablo 7, Germàn 3, Roger S., Roger P.1, Pere V.1, Adri, Alex,  Jordi P.8,  Albert, Arnau U i Pol.