diumenge, 19 d’abril del 2015

Sabadell Handbol 41- Salle Bonanova 29

Bon partit i victòria indiscutible
Partit dominat des del començament, bon joc i bona defensa que ens a permès anar per davant al marcador durant tot el partit, amb una renda de gols per anar tranquils.

La Salle amb una classificació tranquil·la al mig de la taula que ens portava 6 punts, ha presentat un equip de molta alçada amb jugadors que segurament estan als 2 metres però amb algunes baixes, especialment la del porter.

Després d'un inici igualat cap a mitat de la primera part ja hem començat a marcar distancies, 8-5 al 13', a partir d'aquí tot a sigut ampliar diferencies per acabar amb 19-11. Ells han basat molt el joc en uns laterals que llençaven molt des de les alçades i de fora i uns bons extrems molt tècnics. Nosaltres tiraven més de joc d'equip amb bona participació de tots i gols molt repartits.

A la segona part La Salle a sortit fort intentant ficar-se al partit, amb molt protagonisme del seu lateral que aprofitava bé la seva envergadura i ens ha costat de parar. A mida que a anant avançant el partit també han anant perdent forces i han quedat bastant neutralitzats.

S'ha donat pas a una fase de partit amb moltes més pèrdues de pilotes, contraatacs i corredisses que clarament ens ha afavorit ja que els costava molt recuperar i respondre al joc de sacada ràpida i córrer. El final del partit ha estat un festival de contraatacs molt ben executats pels nostres jugadors.

També Lluís a la porteria a tingut molt de protagonisme ja que moltes pilotes li venien de lluny, i els hi ha donat bona rèplica. 12 aturades a la primera y 10 a la segona.

La setmana vinent tornem a jugar a casa contra L'Esplugues un altre rival a priori assequible. Esperem seguir afegint victòries.

Han jugat: Adrián, Alex 6, Arnau U. 3, Germán 8, Jordi P. 7, Jordi R. 1, Pablo 3, Pere A., Pere V. 7, Roger 6. Lluís (22) a la porteria.