diumenge, 26 d’abril del 2015

C. A. Sabadell Handbol 38 - Handbol Esplugues 28




Victòria còmoda

Es presenten ells del Baix Llobregat a Can Balsach justos d'efectius i sense el porter titular,   això dona tranquil·litat als locals, comença l ' enfrontament i després de uns minuts  d' intercanvi de gols els locals van progressivament agafant avantatges,  bastant en seu joc en la solidesa defensiva habitual i en els contraatacs molt ben executats per Albert amb set gols.

S'arribà al descans amb avantatge de set gols.

A la segona part nomes es tracta d' administrar l' avantatge i dosificar les forces,  juguen tots els jugadors i els visitants donen per perdut el partit i abaixen els braços,  en aquesta segona part destaca l' efectivitat d' un endollat Dani amb sis gols.

Poca mes historia ha tingut el partit d' avui  en que sumem dos punts mes, avarage inclòs,  en espera de la propera visita a Sant Quirze,  derbi que esperem no donar la imatge de la primera volta, el pitjor partit dels arlequinats aquest curs.

Han jugar Lluís 12 i Pol 7 aturades respectivament i   completen la convocatòria Germàn 5, Roger 4,  Jordi P.4,  Arnau U.1,  Pablo 3 ,  Pere V.2,  Pere A.,  Jordi R.2 ,  Àlex 3 i  Adri 1.



Endavant nois cal seguir endollats !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada