diumenge, 1 de març del 2015

Sabadell Handbol 33 – Handbol Sant Vicenç 26

3 ª Victòria consecutiva

Aquesta vegada contra un dels capdavanters de la lliga, el Sant Vicenç anava 4art lluitant per les primeres posicions a 2 punts del segon. Poc contaven que avui perdrien, més quant a la primera volta ens havien guanyat de 12 gols (40-28).

Si al primer partit ens van fer 40 gols ara no han passat de 26 i nosaltres hem sabut fer 5 més. Està clar que alguna cosa ha canviat.

La primera part ha començat prou bé anant per davant gairebé sempre, al 10' 5-4, al 15' 9-7, i al 23' 12-9. Però als últims minuts uns moments de desconcentració, unes quantes pilotes perdudes i al 28' s'han posat 13-13 per acabar a primera amb un 13-14 que en absolut feia justícia al que havíem vist. Però estava clar que no ens podíem despistar un moment.

A la segona part uns moments d'incertitud i el marcador que se'ns posava 15-19 al 6'. A partir d'aquí s'ha retrobat el rumb de la primera part i tot a sigut anant cobrant avantatges. Al 14' arribàvem al empat, 22-22, i la progressió ha sigut constant al 17' 24-22 i al 23' 27-24. El partit no es podia escapar. Els últims minuts han sigut un passeig.

Del partit cal destacar algunes coses:

Els penals, ha sigut un festival, infinits en contra però també a favor, ells els han aprofitat tots però nosaltres també, hem tirat 13 i tots a dintre, un 100% ha estat un factor clau. Cal destacar la seguretat de Roger S. que en ha marcat 8 dels 13.

L'encert dels portes en moments claus, Pol al principi i Lluís a la segona.

La defensa, que va millorant cada partit i segurament es el tret diferencial als resultats, especial menció a Jordi R i Roger pel mig i la marca individual al central durant tot el partit.

Les penetracions de Jordi P. i Germán que no els podien aturar, o gol o penal a més d'expulsions.

Continuen les bones vibracions i l'escalada a la classificació, deixem de ser dels cuers per acostar-nos a la zona mitja on està el nostre proper rival, el Cardedeu. Potser també ens espera confiat ja que ens va guanyar a casa de 5, però qui sap si no continuaran les sorpreses.

Han jugat: Adrián, Albert 1, Alex 1, Arnau U., Dani, Germán 8, Jordi P. 7, Jordi R., Pablo 1, Pere V. 2, Roger P 1, Roger S. 12,. Lluís i Pol a la porteria.