diumenge, 22 de març del 2015

Handbol Mataró 31 – C. A. Sabadell Handbol 26





Avui es presenten els arlequinats a casa del segon classificat de la primera catalana a mostrar la gran progressió de l' equip i a fe que s' ha demostrat un gran joc.

Comença l' enfrontament amb intercanvi de gols,  les diferencies nomes estan en els petits detalls i sembla que els visitants prenen un lleuger avantatge ...temps mort demanat pels mataronins i passen de defensa cinc-u a defensa sis cero,  en això han encertat ja que han obligat els arlequinats a forçar mes les jugades i han fet prevaldre el seu millor actiu: disposar de la millor porta de la categoria, no obstant les diferencies han estat mínimes fins al descans.

A la segona part canvien el porter i encara milloren, no hi ha manera de marcar i els locals es posen a set gols,  toca tirar de mes velocitat i contraatacs,  però  s' entra en un intercanvi de gols que nomes afavoreix els locals que a mes es mostren especialment agressius en defensa, administren be la renda assolida i es clou un partit molt intens.

Pel Sabadell Pol i Lluís a la porta, han estat a l' alçada i a la pista Jordi  R., Roger 6, Pere V 1, Adri 1,  Álex 4,  Jordi P.4,  Germán 4,  Pablo 4,  Albert 2 i Dani.

  
Felicitats a  tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada