diumenge, 14 de desembre del 2014

La Salle Bonanova 33 – CA. Sabadell Handbol 25

Tornem a donar la cara i perdem pels detalls.

Arrenca el matx i els arlequinats encara estan sorpresos per l' envergadura dels rivals, amb fins a dos jugadors que superen els dos metres i mes de cinc que superen en metre vuitanta-cinc...un fet que aquest any sembla una constant.

Com dic, arrenca el matx i els locals agafen una avantatge que serà definitiva 2 a 7 als deu minuts, contra això els visitants ofereixen centrar- se i anar fent, tornen a entrar al partit fruit de millorar la eficàcia en el tir, i de recuperar mes pilotes mes que no perdre'n,  arriben a posar-se a dos per sota, però avui els nostres porters no han tingut una de les seves millors primeres parts i els  visitants en tenien prou de encomanar-se als tirs llunyans de les seves torres i a passar la pilota al seu brillant extrem dret.

Descans 17 a 13. El comentari general al descans per part de la parròquia visitant es que avui es pot...

Però de nou en començar la segona part els barcelonins posen les coses al seu lloc i amplien l' avantatge fins a nou gols, de nou toca “apretar” de valent, un Lluís molt encertat a la porta 6 esperona els seus companys,  forcen les errades dels locals i recuperen moltes pilotes  que ens donen opcions,  però de nou ens precipitem  i desaprofitem infinitat de tirs i de pilotes en circulació, llàstima perquè cada cop estem mes a prop de guanyar algun dels gallets de la primera catalana ... però encara no era avui el dia.

Avui destacar el gran partit d' en Roger 6, i les dues lesions d' en Pere i Alex 2 , que afortunadament ha pogut tornar a sortir ben entrada la segona part, (les torçades  de turmell) sembla que son una constant aquesta temporada.

Completen la convocatòria en Pol 2 a la porta,  Albert 1, Germán 6, Adri , Jordi R.,  Dani 2, David,  Pablo 3 , Jordi P.4 i Arnau U.1.

Un recordatori pel lesionat de llarga durada Arnau Salvador (fractura de peroné), i per en Pere Alemany que ho deixa.

La setmana que ve toca partit trampa a Esplugues de Llobregat contra un rival de sota a la classificació, toca estar entonats de nou...