dimecres, 25 de desembre del 2013

Sant Feliu de Llobregat 18 - Sabadell Handbol 33

Feina ben feta.

Es presenten els arlequinats al Baix Llobregat amb les baixes de Cristian i Lluís,  després  de dues derrotes contundents,  de les que podien fer mal a la moral dels nanos, però avui els nois d' en Rudi s' han posat  les piles i han anat per feina.

Comença el partit i ja es veu el pa que s'hi dona, els locals s' estavellen tota l' hora contra una defensa ben ordenada dels visitants ,només poden reeixir pels extrems (5 gols), amb tirs molt llunyans o aprofitant l' envergadura del pivot local  “que fa honor al nom titular del pavelló”, les diferencies es van eixamplant, cinc gols al quart d' hora i vuit al descans (8 a 16).

A la segona part es van ampliant les avantatges, els visitants no es relaxen,  proven jugades, pressionen en defensa, contraataquen, ¡ si,  si !  contraataquen, i fan circular molt ràpidament la pilota,  propiciant  molts gols des de l ' extrem (15).

Fent honor a la veritat s' ha de dir que  el rival d' avui era un dels fluixos de la categoria, però  aquests rivals son  els que moltes vegades et fan fer un malt partit si entres en el seu joc i t'hi acabes encomanant, això no ha passat en cap moment.

Avui han marcat tots els jugadors Pol 3, Eche 3,  Carles 1,  Jordi P. 3 ,  Jordi R. 1,  Cavero 5, Barbany 9 ,  Roger 2 i Pere 6.

L' únic que no ha marcat ha sigut en David que ha aconseguit el seu record personal de catorze aturades i que si s' hagués posat la arlequinada també ho hagués fet .

Ara toca descansar i gaudir de les festes.