dilluns, 16 de desembre del 2013

Sabadell Handbol 19 – Handbol Cardedeu 35

Toca fer un reset.

Partit disputat diumenge quinze de desembre al pavelló sud.

Comença el partit amb presa de posicions i intercanvi de gols,  però aviat es fa pales que els del Vallès oriental no venen de turisme,  molt ferms en defensa, mes fets físicament,  i el mes important, mes motivats , fa enveja veure com celebren els gols i com mai abaixen la guàrdia.

Els locals no troben la forma de trencar la defensa rival, només poder reeixir per l ' extrem amb bon partit de Barbany (8) i Roger (1), però de nou  es cometen errors en passades, sembla que la resina sigui  sabó i a final de la primera part ja es veu el pa que s' hi dona. 9 a 15.

A la segona part es fa palesa la desfeta tot i la voluntat que hi posen els sempre referents de l' equip Eche (3), Carles (3), i el benvingut Pol(3), però no es prou, es perden pilotes a tort i a dret que propicien contraatacs ben treballats dels visitants (11).

Completen la convocatòria Jordi P(1), Cristian , Pere , Cavero i el debutant Jordi Ruiz.

A la porta David quatre aturades i Lluís tres.