diumenge, 4 de maig del 2014

Sabadell Handbol 42 - Handbol Palautordera 19

Victoria molt ben treballada

Avui els homes d' en Rudi han lligat uns dels millors partits de la temporada sobre un equip composat per cadets, però tot i això,  a diferencia de la setmana passada a Llavaneres s' ha fet un partit molt seriós i constant en intensitat i ganes, avui s' ha fet pales que aquest equip no ha mostrat durant la temporada la seva verdadera vàlua, que hi farem...

Comença el partit amb màxima efectivitat local, amb un Cavero encertadíssim amb deu gols, sembla que arribarem a un resultat d'escàndol 6 a 1 al minut quatre, 12 a 4 al catorze i 24 a 10 al descans, millor no es pot fer...

A la segona part les coses no canvien i donen satisfacció a tots plegats, l' equip es dirigit per un lluït Pere 9  i per un Lluís monumental amb vint i cinc aturades “avui nomes l' hi ha faltat el gol,  que segurament aviat arribarà”.

Completen la convocatòria en Cristian,  Barbany 5,   Eche 3,  Carles 4,  Roger 3,  Edu 2,  Monsalve 5,  Jordi P.1.