dilluns, 2 de desembre de 2013

Handbol Sant Cugat 32 - Sabadell Handbol 24Partit perdut per un començament ben desastrós dels arlequinats. Primer quart de partit 12 a 1, tres quarts restants 20 a 23!

Es fa difícil d' explicar una diferencia  tant gran entre aquestes  dues parts tant diferenciades, desencert en atac dels  visitants  fins  al minut  quinze  de  la  primera  part  i un  Sant Cugat  molt endollat  d' inici,  semblava  un enfrontament entre equips de diferents categories, a destacar el lateral esquerra i pivot local .

Era qüestió de temps que canviés la dinàmica ,entren els arlequinats una mica al partit i s'arriba al descans amb 23 a 8.

A  la  segona part s'ajusta una mica  la defensa arlequinada i els locals comencen a fer rotacions i donen minuts als menys habituals, els sabadellencs fan la seva i comencen a posar un pel de pressió als locals,  però el partit ja  feia estona que era decidit, no obstant s' acaba  el  partit amb bon regust final.  Es lícit  fer volar coloms  en aquest cas i contar que s' han desaprofitat  quatre penals i que s' han perdut inicialment  moltes pilotes en las recepcions  i en las transicions .

Es una bona experiència per als nanos si s' en pren nota.

Destacat partit d' Eche amb sis gols (cent per cent d' efectivitat en atac ), Barbany 3, Carles, Pere 3, Cristian, Roger 1, Cavero 5, Monsalve 6, i  Jordi P.  A la porta David i Lluís  poc  han pogut  fer  amb  3  i 10 aturades respectivament  i amb deu gols de contraatac i  dos de  penal encaixats.

Força.

Carles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada