dilluns, 7 d’octubre del 2013

C. A. Sabadell Handbol 33 - C. H. Garbí 37 (Anada) C. H. Garbí 36 - C. A. Sabadell Handbol 22 (Tornada)



El juvenil ha quedat eliminat de les fases d’ascens a 1a catalana a les primeres de canvi davant un potent Garbí de Palafrugell.


El partit d’anada es va jugar a Can Balsach el dissabte a la tarda (33-37) i la tornada diumenge al matí (36-22), amb una eliminatòria que no hi hagut història, ja que ha quedat resolta a la primera meitat del partit de tornada amb un contundent 23-8 afegit als quatre gols de renda que duia l’equip del Baix Empordà. 

Si analitzem només el resultat podem pensar que ha estat una passejada del Garbí, però la veritat es que el Sabadell va tenir opcions serioses de guanyar o almenys empatar en el primer partit, però dos penals fallats i la poca inspiració de la defensa i porteria en els moments decisius van deixar la eliminatòria molt a favor dels gironins.

En aquest segon partit els arlequinats en cap moment han tingut opció de remuntar l’eliminatòria, això es pot explicar per diversos motius:

Primer:  la defensa local ha estat extremadament dura i duta al extrem de l’agressivitat que ha estat permesa per l’àrbitre. En aquest apartat m’agradaria dir que no fa falta fer mal de debò a un jugador perquè sigui falta i a més no si val tot per guanyar i menys en aquestes categories.
Segon:  posar aquest horaris infames (dissabte 16h i diumenge 9h a Palafrugell, 120 Km) no son dignes d’una eliminatòria d’ascens a primera catalana juvenil.
Tercer:  els nostres jugadors són tres anys inferiors de mitjana d’edat que el rival (tres jugadors de primer any i dos cadets). A més, aquesta temporada han marxat els dos porters i això afegim que és una plantilla curta (11 jugadors).
Quart:  s’ha entrenat un dia i mig a la setmana, que a més, Rudi no ha pogut comptar amb tots els jugadors per diversos motius.

Resumint, el poc bagatge dels jugadors de primer any ha estat determinant i que a més han d’assimilar el canvi de cadet a juvenil on el contacte és molt més dur; exemple: no és el mateix atacar a nanos de 170 cm amb 60 Kg de pes, que fer-ho contra nois de 190 cm amb 80 Kg.

 D’aquí dues setmanes comença la lliga regular tot esperant que els nois recuperin l’autoestima amb tot l’equip al complert ja que s’ho mereixen.

Han jugat entre els dos partits: David Ferret i Lluís (porters), Cavero, Carles, Barbany (màxim golejador), Pol, Eche, Edu, Jan, Jordi Pujolà, Cristian, Pere i Roger.
Entrenador: Rudi


Crònica: F.Xavier Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada