dilluns, 8 de juny del 2015

Sabadell Handbol 47 – Handbol Parets 36




Festival de gols per acomiadar la temporada

Partit sense historia quan al marcador, vam marxar des del minut 4 amb un 5-1 i ja tot el partit per endavant i sense patir pel resultat.

Va ser un partit d'acomiadament distés i sense pressió fent córrer la pilota constantment d'àrea a àrea. Va permetre de fer coses com que Lluís deixés la porteria i jugués tot el partit com a jugador de camp,  amb una molt bona actuació i marcant 3 gols.

El Parets també feia invents i  jugava amb el porter avançat com a jugador per disposar de superioritat en atac, el que va permetre que marquéssim gols des de mig camp o des de la porteria, fins i tot Pol com a porter va anotar amb un gol de costat a costat.

Tot plegat va servir per fer un partit divertit, consolidar la 11ª  posició,  acabant la temporada amb 22 punts, 11 victòries i 19 derrotes a una lliga molt competitiva.

El partit també ha significat l´últim partit com a juvenils del Roger i el Pere que van fer un gran partit i han quallat una gran temporada. Segur que els trobarem a faltar.

També va ser l'últim partit del Rudi, el nostre entrenador, que no continuarà però que ha fet una gran aportació esportiva a l'equip deixant-lo amb una gran forma i caràcter competitiu.

Han jugat: Roger S. 6, Lluís 3, Alex 3, Roger P. 3, Pere A. 1, Jordi R. 1, Jordi P. 5, Germán 3, Pablo 3, Adrián 4, Arnau 2, Pere V. 12., Pol a la porteria: 12 aturades i 1 gol.

Com diem ,ha estat una temporada notable, des de la pretemporada a Palautordera, passant per la classificació per la primera catalana en que l' equip va començar amb una forma física envejable que ja no deixaria en tota la temporada, una primera volta de presa de posicions i un esclat a la segona volta, nomes recordem dos partits dolents, els derbis a casa, la resta hem donat un nivell molt bo, cara a la propera temporada sembla que es vol intentar anar a Lliga Catalana... si no es així de ben segur que serem els gallets de primera, tot gracies  a la voluntat que hi posen els nanos, la traça que tenen i les ensenyances que ens ha transmès en Rudi (un entrenador guanyador), no oblidem ja ho hem dit l' aportació d' en Roger i en Pere, d' aquí a un any ens retrobarem ja definitivament a categoria sènior.


Isidre i Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada