diumenge, 16 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 20 - Handbol Mataró 29

Avui tocava enfrontar-se al líder provisional i invicte de la categoria, habitual de lliga catalana, i s' ha fet un
 bon partit a grans trets.

Comença l' enfrontament i els locals plantegen una defensa molt sòlida fet que els permet agafar petits avantatges de fins a dos gols ben entrada la primera part,  els visitants molt agressius en defensa aconsegueixen igualar i remuntar fins i tot, 11 a 13 al vint-i-cinc de la primera part, de nou als últims cinc
minuts de la primera part als arlequinats s' els hi acaben les piles i cedeixen massa terreny, 12 a 16 al
descans.

A la segona part els visitants administren molt be l' avantatge, fen prevaldre la seva superioritat, resultat un
pel excessiu .

Destacar per part visitant com hem dit la seva agressivitat defensiva, el llançament de nou d' algun dels seus efectius i el mal que han fet des-de l' extrem dret. En prendrem nota per la tornada.

Per part arlequinada destacar la lluïda actuació d' en Lluis a la porta i la actuació en defensa d' en Jordi Ruiz 1
 i d' en Roger 1 i en atac l' actuació d' un efectiu German 8.

Completen la convocatòria Pablo 2, Pere V.2, Jordi P., Arnau S., Adrià, Arnau U.2, Alex 1, Albert 2, i Dani 1.

Ara toca estar entonats de cara al proper partit a Sant Cugat, pinta victòria a domicili.