diumenge, 26 d’octubre del 2014

Handbol Sant Vicenç 40 - Sabadell Handbol 28

Avui hem tornat a tastar la derrota davant un rival també molt potent composat per juvenils de primer any,   guanyadors   absoluts  de  la  segona  catalana de l' any passat,   reforçats  per juvenils de segon any,  amb presencia del central numero 3,  ex-Barça.

Davant aquest rival han sortit prou endollats els arlequinats, aguantant prou  be  la  primera part fins als últims cinc minuts ,  alternant avantatges   locals i visitants,   però    llavors s' han acabat les piles i els locals esperonats pel seu públic han aconseguit un 19 a 15 al descans.

A la segona part, primers cinc minuts , els arlequinats sembla que tornen a entrar al partit , es posen a dos 24 a 22 , però  ha estat un miratge i definitivament es llença la tovallola i els locals aconsegueixen una avantatge molt excessiva ,  sobretot afavorit pels contraatacs conduits pel seu central i per l' esgotament arlequinat,  segona part per oblidar 21 a 13 .

Avui han jugat Lluís i Genis a la porteria, Arnau S.,  Adri,  Albert 1, Alex 3, Dani 1,  David, Arnau U., Germán 6,  Jordi P. 7,  Jordi R.2, Pablo 3 i Roger 5.

Toca estar mes intensos si cal i per fi assolir la primera victòria, ja toca.