diumenge, 19 de gener del 2014

Handbol Palautordera 25 - Sabadell Handbol 29

Disputat dissabte divuit de gener en horari de “Champions”, 20'45 hores.

Comença el partit amb intercanvi de cops i presa de posicions, en una primera part molt igualada i en que es fa palesa la superioritat tècnica dels arlequinats que no es reflexa al marcador, degut a imprecisions en la selecció de tir,  en certes decisions arbitrals un pel casolanes ...3 a 3 al minut 10 i 11 a 11 al descans.

A la segona part els arlequinats s' encallen ofensivament i els locals  van fent la  seva, sembla que no pugui ser 18 a 15 ...demana  temps  mort  en Josep Maria,  s' ajusten les posicions i s' afina el tir,  resultat,  deu minuts finals per emmarcar, els millors d'un Roger 7, des que vesteix d' arlequinat  amb un cent per cent d' efectivitat des del pivot. (Xavi no vinguis mes “es broma”).

Han completat un molt bon partit Carles 5, Jordi P.6 ( dos de tres penals ) , Jordi R., Eche 1, Cavero 5, Barbany 4,  Pol i Pere 1.

A la porta 13 gols encaixats Lluís amb cinc aturades i 12 gols en David amb quatre aturades,   avui han patit per l' extrem amb nou gols des d' aquesta posició.

Toca guanyar els dos últims partits de la primera volta i consolidar definitivament la quarta plaça de la classificació per assetjar la tercera plaça a la segona volta...han vingut molt be aquestes últimes victòries per agafar moral ,punts i diferencies de gols .

Que la força ens acompanyi, proper round Pau Casals.